Çikolatalı Kurabiye

Screenshot_23.jpg
Fenilalanin porsiyon: 14,26 mg
Enerji porsiyon: 275,54 Kcal Protein porsiyon: 0,33 g
Malzemeler (6 Porsiyon İçin):
150 gram düşük proteinli un
50 gram pudra şekeri
1 çay kaşığı kakao (2 gram)
1 paket vanilya (5 gram)
50 gram düşük proteinli damla çikolata
100 gram oda ısısında tereyağı
2 yemek kaşığı sıfır proteinli süt (20 ml)

Tarif:
  1. Bir kabın içine, düşük proteinli un, pudra şekeri, kakao, vanilya, düşük proteinli çikolata, oda ısısında tereyağı, sıfır proteinli süt eklenerek bir çatal yardımı ile karıştırılır sonrasında yoğurulur.
  2. 30 dakika buz dolabında soğumaya bırakılır.
  3. Hazırlanan hamurdan parçalar kopartılarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alınarak, 180 C° de 10-12 dakika pişirilerek servis edilir.
"vitafriendspku.com/tr'den alınmıştır"
 
Üst