Fırında Mantar

Screenshot_18.jpg
Fenilalanin porsiyon: 76,99 mg
Enerji porsiyon:117,83 Kcal Protein porsiyon: 2,81 g
Malzemeler (2 Porsiyon İçin):
150 gram kültür mantarı/ 12 adet orta boy mantar
20 gram sarımsak/ 2 baş
5 gram taze kekik/ 3 dal
3 gram tuz/ 1 çay kaşığı
2 gram karabiber/ 1 silme çay kaşığı
20 mililitre zeytinyağı/ 2 yemek kaşığı

Tarif:
  1. Alüminyum folyonun üzerine yağlı kağıt serilip mantarlar içerisine konulur.
  2. Mantarların üzerine ortadan ikiye kesilmiş sarımsaklar, taze kekik, tuz, karabiber ve zeytinyağı eklenip folyo kenarlarından ortaya doğru birleştirilip sarılır.
  3. 180 derece fırında 15-20 dakika pişirilir.
  4. Mantarlar piştikten sonra tabağa alınıp servis edilir.
"vitafriendspku.com/tr'den alınmıştır"
 
Üst