Kremalı Enginar Çorbası

Screenshot_18.jpg
Fenilalanin porsiyon: 88,46 mg
Enerji porsiyon: 177,68 Kcal / Protein porsiyon:2,71 gr
Malzemeler (2 Porsiyon İçin):
  • 2 yemek kaşığı (20 ml) zeytinyağı
  • 1 adet (60 g) orta boy kuru soğan (küpler şeklinde doğranmış)
  • 1/2 adet (60 g) orta boy patates (küpler şeklinde doğranmış)
  • 1/2 adet (40 g) orta boy havuç (küpler şeklinde doğranmış)
  • 1 adet (100 g) büyük boy enginar
  • 1 diş (5 g) sarımsak
  • 2 su bardağı (400 ml) su
  • 1 çay bardağı (100 ml) 0 proteinli süt
  • 1 çay kaşığı (5 g) tuz
  • Yarım çay kaşığı (3 g) karabiber
  • Çeyrek limon suyu
Tarif:
  1. Tencereye zeytinyağı dökülür.
  2. Kuru soğan pembeleşinceye kadar pişirilir. Üzerine sırası havuç, patates, enginar, sarımsak, tuz, karabiber, limon suyu ve su eklenir.
  3. Sebzeler yumuşayana kadar pişirilir.
  4. Sebzeler karıştırıcıdan geçirilir.
  5. 0 proteinli süt eklenip bir taşım daha kaynatılır ve servis edilir.
vitafriendspku.com/tr'den alınmıştır"
 
Üst