Kremalı Köz Biber Çorbası

Screenshot_3.jpg
Fenilalanin porsiyon: 110 mg
Enerji porsiyon: 234,16 Kcal Protein porsiyon: 3,57 g
Malzemeler (2 Porsiyon İçin):
4 kapya biber (240 gram)
1 soğan (100 gram)
4-5 diş sarımsak (10 gram)
1 domates (250 gram)
1 gram tuz
1 gram karabiber
3 yemek kaşığı zeytinyağı (30 ml)
1 çay bardağı sıfır proteinli süt (100 ml)

Tarif:
  1. Bir fırın tepsinin içerisine, kapya biberler, soğan, sarımsak, domates, tuz, karabiber ve zeytinyağı eklenerek 200 C° lik önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirilir.
  2. Pişen sebzeler 15 dakika soğutulur ve kabukları ile çekirdekleri temizlenir.
  3. Sebzeler bir kabın içine alınır, üzerine sıfır proteinli süt eklenerek blenderda püre kıvamına getirilerek servis edilir.
"vitafriendspku.com/tr'den alınmıştır"
 
Üst