Kremalı Mantar Çorbası (Baharatlı – Sarımsaklı Kroton ile)

Screenshot_14.jpg
Fenilalanin porsiyon: 74,43 mg
Enerji porsiyon: 129,4 Kcal / Protein porsiyon: 2,68 g
Malzemeler (4 Porsiyon İçin):
  • 1 yemek kaşığı (10 g) tereyağıı
  • 1 adet (60 g) kuru soğan (küpler halinde doğranmış)
  • 150 g mantar
  • 2 yemek kaşığı (20 g) düşük proteinli un
  • 1 diş sarımsak
  • 2 su bardağı (400 ml) su
  • 1 çay bardağı (100 ml) 0 proteinli süt
  • Yeteri miktarda tuz ve karabiber
Tarif:
  1. Mantarlar ve soğanlar tereyağında sotelenir.
  2. Bütün malzemeler karıştırılır ve kıvam alana kadar pişirilir.
  3. Kroton yapımı için hazırlanmış ekmek, küpler halinde kesilir ve baharatlar veya sarımsak ile bir miktar tereyağında sotelenir. Çorbanın yanında servis edilir.
"vitafriendspku.com/tr'den alınmıştır"
 
Üst