Muzlu Hurmalı Atıştırmalık

Screenshot_10.jpg
Fenilalanin porsiyon: 92,61 mg
Enerji porsiyon: 384,39 Kcal Protein porsiyon: 2,32 g
Malzemeler (4 Kişilik İçin):
1 muz (100 gr)
120 gr düşük proteinli kurabiye
5 hurma (75 gr)
1 yemek kaşığı bal (20 gr)
2 yemek kaşığı sıfır proteinli süt (30 ml)
100 gr hindistan cevizi tozu (dışını kaplamak için)

Tarif:
  1. Bir rondonun içerisine muz, düşük proteinli kurabiye, hurma, bal, sıfır proteinli süt alınır ve püre kıvamına getirilir.
  2. Püre kıvamına gelmiş olan hamurdan ceviz büyüklüğünde bir parça koparılır ve hindistan cevizine bulanarak servis edilir.
"vitafriendspku.com/tr'den alınmıştır"
 
Üst